• Res vesel za Michaela Keatona, da je snel nagrado za življenjsko delo. Bil je čas, da se vrne nazaj po letih suše. Super igralec. Res čudno, da je tako zavozil kariero zadnja leta.
  • Gone Girl je zmagal za naj film. Zelo fajn. Super zadeva, res
  • Eddie Redmayne je odnesel nagrado za novinca. A se šalijo? A niso gledali vsaj Les Miserables in My Week With Marilyn?
  • In nagrada za najboljši blockbuster, ki jo je povsem zasluženo pobasal Guardians of the Galaxy.
  • Vrhunec je bil verjetno Johnny Depp, ki je prišel na oder zadet ko mina, ali še bolje, kot da še vedno igra Jacka Sparrowa, zelo zabaven in lušten moment pa se je zgodil Jennifer Lopez, ki jo je še dodatno zafrkaval Gerard Butler.

amy-adams-christoph-waltz-hollywood-film-awards-04 angelina-jolie-hollywood-film-awards-2014-17 ben-affleck-hollywood-film-awards-2014-05 channing-tatum-jenna-dewan-hollywood-film-awards-03 emily-ratajkowski-hollywood-film-awards-2014-04 gerard-butler-hilary-swank-hollywood-film-awards-2014-03 jared-leto-eddie-redmayne-hollywood-film-04 jennifer-lopez-hollywood-film-awards-2014-04 johnny-depp-curse-filled-speech-hfas-01 julianne-moore-hollywood-film-awards-2014-03 keira-knightley-hollywood-film-awards-02 kristen-stewart-hollywood-film-awards-2014-01 michael-keaton-achievment-award-hfa-03 reese-witherspoon-hollywood-film-awards-2014-04

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s