slovenija 2015, režija in scenarij: Jan Cvitković, igrajo: Žiga Födransperg, David Furlan, Marko Miladinović, Jana Prepeluh

Jan Cvitkovič zna. Tudi, ko sem ga pred leti imel čast spoznati v živo, je to dokazal z levo roko. In Šiška Deluxe je lep dokaz za to mojo trditev. Super slovenski film. Zabaven, gledljiv, dinamičen, fino zrežiran in suvereno odigran. Pravi užitek ga je gledati, pravi užitek je spremljati prigode treh glavnih junakov, ki odprejo picerijo. Aktualen film, pravzaporav. Tak, da bi se lahko zgodil tudi vašemu sosedu ali vam samim. Cvitkovič se je odločil, da bo posnel uspešnico in je posnel uspešnico. To zmore zelo malo naših režiserjev. Velik lajk in takoj v kino, če še niste šli.

Ocena: 8/10

ar-140709997-1000x500

10 thoughts on “Šiška Deluxe

  1. No, ravno v celoto ni štimala tista tuga na koncu. Nekako je preveč stvari stlačenih v to zgodbo, da bi vsi skeči, zapleti, emotivni elementi delovali in tvorili neko koherentno celoto. Bolj kot, da bi scenarij za serijo pretvorili v film. Je pa zaradi karizmatičnih igralcev gledljiv in dovolj zabaven.

    Všeč mi je

  2. Včeraj na obisku, bili smo štirje pari in potem smo rekli, evo, smo dobre volje in dajmo pogledat tale film na televiziji. Potem pa prijateljica prva pritisne rdeči gumb, no, ni bilo rdečega gumba, tako smo rekli 🙂 in počasi nam je vsem presedel in smo kar hitro zaključili. Z eno besedo: dolgčas, humor pa na ravni povprečnega slovenskega stand up komika, torej ena velika žalost.

    Všeč mi je

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s