• To je on, Ricky Gervais.
  • Vesel za zmago Kate Winslet. V Steveu Jobsu je bila odlična.
  • Enako vesel za Christiana Slaterja, da se je končno vrnil v prvo ligo. Nekoč je bil res kul dečko.
  • Ni ga boljšega od Quentina Tarantina, ki prevzame nagrado za Ennia Morriconeja, ki je spisal glasbo za njegov The Hateful Eight.
  • Presenečen nad zmago Matta Damona za The Martiana. Je bil pa odličen, tu pa ni dileme.
  • Joj, kako zelo sem stiskal pesti za Sylvestra Stallonea. Tako velik fan sem, da ne znam opisat. In potem so poklicali njegovo ime. Pa Rockyjeva muska je igrala. Ulile so se mi solze in ploskal sem kot podivjan. Več kot zaslužena zumaga. Stallone je v Creedu res izjemen. Če to ni bil najboljši moment v zgodovini filma, potem ne vem kateri je bil. Ali kot je rekel Stallone: “”I want to thank my imaginary friend Rocky Balboa for being the best friend I ever had.”
  • Gael Garcia Bernal je bil brez dvoma najbolj vesel zmagovalec večera. Res je fino gledati taka iskrena čustva.
  • Lady Gaga je zmagala za American Horror Story? Presenečen!
  • Končno nekaj respecta za Sama Smitha in njegovo Spectre pesem.
  • Jp, Mel Gibson is back!
  • Mr. Robot je premagal Game of Thrones in Empire? Resno?
  • Denzel Washington, dame in gospodje. Več kot zasluženi dobitnik nagrade Cecila B. DeMillea.
  • Alejandro Gonzales Inarritu is tha man! Zaslužena zmaga za The Revenant.
  • Če ne bi Taraji P. Henson zmagala za Empire, bi nehal gledat. Največja carica.
  • Nisem pričakoval zmage Jennifer Lawrence za Joy. Zanimivo, res. Filma pa še nisem gledal.
  • Jp, Jim Carrey je živ!
  • Niti režiserju Ridleyju Scotti ni jasno, zakaj je The Martian komedija. Drugače pa fajn zmaga. Je bil pa to očitno edini način, da so mu lahko dali nagrado.
  • Tudi zmaga Brie Larson je bila presenečenje. Filma Room seveda še nisem uspel videti.
  • Fak ja, Leonardo DiCaprio je slavil za The Revenant. Več kot zasluženo. Kot kaže bo letos končno dobil tudi oskatrja. Bil bi jeben čas.

vlcsnap-2016-01-11-13h57m04s590

In še veliki zmagovalec večera, The Revenant. Zelo fajn izbira. Res je odličen. Napovedal ga je seveda Harrison Ford.

25 thoughts on “Zlati globusi 2016

  1. Super podelitev, čustvena in zabavna kot jo zna začiniti samo Ricky. Leo ima že 3 zmage na globusih, a so ga dosedaj na Oskarjih vedno spregledali. Pustimo se presenetit. V večini nimam pripomb z zmagovalci. Komaj čakam kako bo na Baftah.

    Všeč mi je

  2. Pri oskarjih išejo mal drugačen stil, čeprav ima letos Leo res veliko šans, ker je imel res posebno vlogo. vendar ima pa konkurenco pri Eddieju Redmayneju

    Všeč mi je

  3. Glede zlatih Globusov
    vesel sem da je slavil Sam Smith saj je imel odlično pesem!

    Čestitke tudi Stalloneju, ki si zasluži..mi je pa malo žal Marka Rylance, ki je bil odičen v Bridge of Spies…
    Creed morem še pogledat..pa diCapriov film še tudi… 🙂

    Všeč mi je

  4. Jaz Oskarjev nikoli ne bom razumel. Kako je možno da igralci kot so Samuel L Jackson, Will Smith, Di Caprio nimajo Oskarja? lol

    Pa potem recimo igralci ki imajo samo enega pa bi jih morali imeti več. Recimo lep primer Morgan Freeman, Al Pacino. Lep primer Freeman in Pacino imata toliko Oskarjev kot Eminem lol

    Da ne govorim o tem da recimo komedije sploh ne dobijo priložnost. Ali pa filmi kot so recimo Straight Outta Compton itd. Pač podobno kot v glasbeni industriji. Recimo Spider Man bo jasno prej dobil Oskarja kot recimo Straight Outta Compton ali pa recimo Beasts of no Nation in to samo zato, ker je Spider Man 100x bolj popularen pa če tudi je film šit da večjega ni.

    Ali pa lani ko je Oskarja dobil film Birdman lol. Film ni bil niti za v top 50 kaj šele najboljši.

    Jaz samo upam, da Idris Elba dobi Oskarja za film (Beasts of no nation)ker se vidi da je čisti talent. Še bolj pa si bi ga zaslužil Abraham Attah, ki je odigral za čisto 10!

    Všeč mi je

  5. Kendrick, Elba po moje še nominiran ne bo. Če pa bo, pa nima osnovnih šans, da zmaga. Žal.
    Smith pa res ni nek glumac za oskarja no 🙂
    Jackson pa je sramota, da ga še nima, to pa se strinjam.
    Freeman in Pacino je sramota, da imata samo enega, itak.
    So pa črnci ponavadi zelo diskriminirani. Redko kaj dobijo.
    Nop, Spider-Man ne bo nikoli dobil nič, tu ga pihaš mimo. Ni niti en posto oskarjevski material. Pa tudi popularni hiti redko zmagajo.
    Birdman je bil vrhunski in je upravičeno zmagal. Tu ni dileme. Tu je akademija pokazala, da ima jajca.

    Všeč mi je

  6. To da Elba ne bo nominiran mi je jasno. Pač zelo nepravično to sem želel povedati 🙂

    Will Smith si zasluži vsaj enega Oskarja period!

    To glede Spider-Mana sem šel na pamet. Tu sem mislil predvsem filme v tej zvrsti. Mislim prej dobijo filmi kot so Spider man kot Straight Outta Compton to je bil moj point. Film kot je SOC nikoli ne bo videl nominacije kaj šele Oskarja.

    Birdman-a nisem gledal oziroma sem ga gledal prvih 15 minut. In ne Birdman zagotovo ni bil najboljši film leta 2015 lol.

    Recimo jaz sem mnenja da bi si Jim Carrey zaslužil vsaj enega Oskarja. Imel je neke svoje fore in je bil poseben na svoj način.

    Jasno pa je da komedije sploh ne pridejo v poštev, kar je zelo nepravično…

    Všeč mi je

  7. Smith za kateri film? Za Seven Pounds morda res, ampak vedno je bil kdo boljši, če boš pogledal iskreno. Ni samo kdo bi si ga zaslužil, ampak treba je tisto leto pogledat kaka je bila konkurenca.
    Narobe point, filmi kot Spider-Man nikoli ne dobijo Oskarja no!
    Prej bi ga dobil SOC!

    Ni najboljši film leta, ker ti tako praviš, čeprav si ga gledal samo 15 minut in ga niti poskusil poštekat? Okej 🙂
    Ker hvalili so ga praktično vsi, veš: http://www.rottentomatoes.com/m/birdman_2014/
    Carrey pa bi si zaslužil dva, za Trumana in Man on the Moon. Tu pa ti podpišem.

    Včasih tudi komedije pridejo, a redko. Sta pa recimo Whoopi Goldberg in Kevin Kline dobila za Duha in Ribo z imenom Wanda. Tako da so izjeme.

    Všeč mi je

  8. Will Smith bi si ga definitivno zaslužil za Seven Pounds in pa predvsem za The pursuit of happiness, ki je vsaj po mojem mnenju njegov najboljši film. Tako da ja Will Smith bi si zaslužil vsaj enega.

    In ne ne strinjam se da je bil Birdman najboljši film v letu 2015.

    Všeč mi je

  9. Dobro, Iztok, ne seri s rottentomatoes-om. Ni realno. Kar nekaj ljudi/kritikov je kritiziralo filme, ki imajo dobre ocene na teli strani. Ne vse filme a večino filmov…. Ne vem, ali morajo biti ljudje prijavljeni na kakšno stran, ali kaj, da se šteje njihov glas.

    KendrickLamar in Iztok!
    Kar se tiče Spider-Man-a …. Kateri film o tem liku pa je dober? V zadnjih letih, kar se tiče tega žanra, ga čez The dark knight-a ni bilo. Konec, pika! Verjetno mu za best picture takrat ni manjkalo veliko (dobil je 8 nominacij). Če bi bilo takrat toliko filmov nominiranih za best picture, kot jih je od 2010 naprej, bi The dark knight zagotovo dobil nominacijo. Sploh pa neimenovanje tega filma za best picture in Wall-eja je baje pripomoglo k takšnemu številu nominacij za best picture. Spider-Man? Lepo vas prosim. Naj najprej naredijo kakšen dober film, potem se bomo pa naprej pogovarjali….

    Kar se tiče pa Zlatih globusov… Večina filomv me še čaka. The Martian komedija? Resno? Zlati globus za Sylvestra Stallonea? Resno? Lady Gaga? Hm…

    Quentin Tarantino je legenda. Njegov film me še čaka. The Revenant pa tudi še nisem videl a po trailerju mi film veliko obeta. Vesel za Leonarda DiCapria.

    Všeč mi je

  10. Meni je zanimivo nekaj drugega, če pogledaš črnske filme, vidiš da je zelo malo ljudi drugih ras notri. Se mi včasih zdijo večji rasisti od drugih ras. Plus tega, da imajo oni še svoje nagrade. Sebi kar fajn skačejo v zelje z takimi forami.

    in če pomislim, res ni noben črnec izstopal leta 2015.

    Všeč mi je

  11. Ma saj po svoje jih štekam, saj so se res morali prebijati skozi Hollywood, ki je bil precej rasističen in je le redke spustil v prvo ligo. Ampak menim, da zdaj pa ni več take panike in je tale bojkot malce za lase privlečen. Jada je pač jezna, ker njen Will ni nominiran, Spike pa se itak samo še pizdi namesto, da bi dobre filme delal.

    Všeč mi je

  12. FAntastičen komentar bivše soigralke od Will Smitha v seriji Princ iz Bel Aira, ženske ki je igrala njegovo teto Vivian:

    Hubertova je soprogo Willa Smitha označila za “Miss Thing” in začela svoj posnetek z nagovorom: “Ali tvoj mož nima svojega jezika, s katerim lahko govori?” Nato pa je strnila svoje misli okoli perečega vprašanja. “Zdi se mi ironično, da nekdo, ki je zaslužil na milijone in milijone ameriških dolarjev na račun ljudi, zdaj te želi bojkotirati, samo zato, ker ni bil nominiran ali ker ni zmagal,” je razmišljala Hubertova. “Tako ne gre v življenju.”

    Poudarila je, da nihče izmed njih ni Barack ali Michelle Obama. “Morata prek sebe. Imate veliko produkcijsko podjetje, pod okriljem katerih producirate filme svojim prijateljem, družini in sebi. Ste del Hollywooda in ste del sistema, ki je nepravičen do drugih igralcev. Zato se zresnita,” je še dodala Hubertova.

    Hubertova se je ob tem spomnila, kako je med snemanjem serije Princa z Bel Aira pristopila k Smithu in ga prosila, da bi skupaj zaprosila za povišico, tako kot to počnejo v “belih serijah”, kot so Prijatelji. “Odgovoril si mi: ‘Moj dogovor je moj dogovor. In tvoj dogovor je tvoj dogovor.” Na koncu objave pa je še dodala: “Veš, nekateri moramo odplačati hipoteke, plačati račune in se obremenjevati z večjim s***, kot so oskarji.”

    Všeč mi je

Komentiraj