HERCULES

Malce preveč moderen in otročji, a vseeno skuliran, gledljiv in zabaven film. Dosti boljši od poraznega The Legend of Hercules, ki je štartal nekaj mesecev prej. Dwayne Johnson rojen za naslovno vlogo in nabildan kot še nikoli, a vendar nekoliko trapast. Stranske vloge sila zvezdniške in zanimive, režiser Brett Ratner pa postreže z nekaj zelo dobrimi akcijskimi prizori bitk. To je to.

Ocena: 6/10

hercules-poster-features-a-pissed-off-dwayne-johnson

15 thoughts on “Hercules

 1. Dwayne Johnson pa je v zadnjih letih postal pravi filmski zvezdnik; pobira vedno boljše filme;
  Meni je car! Zna odigrati tudi komedije in romantični moment:

  Všeč mi je

 2. Tomo, Troje jaz nisem opazil. Troja je bila le prazno poziranje mišic, Hercules je ipak okej zabava.

  Montebuba, res je, Johnson zna igrati, ko je treba, verjetno najbolje od vseh mišičnjakov na sceni. In tudi seznam dobrih filmov se mu veča iz leta v leto.

  Všeč mi je

 3. “Johnson je za Diesla gospod, kar se igre tiče”
  no to ravno ne. ne pozabi da je Johnson najprej bil fighter in šele nato prešaltal v filme, Diesel pa je poklicni igralec;
  Johnson mi je bolj kul od Diesla, ki je še vedno odličen

  Všeč mi je

 4. Kaj ima veze z dobro igro to, kaj je kdo bil prej? Marsikateri amater z levo roko poseka šolanega igralca.
  Diesel je strašno slab igralec. Vedno isti. Vedno sterilen in lesen in s svojim glupim glasom.
  In hej, imaš podatke, da je res hodil na igralsko akademijo Diesel? Če je, je imel pa res slabega učitelja.

  Všeč mi je

 5. Mislim da Diesla malce preveč ego in narcizem daje.To je tudi pokojni Paul Walker pojambral med snemanjem filmov Hitrih in drznih in priznam da ga tudi jaz nisem včasih maral Diesla zaradi naduvenosti a sem ga nekak sprejel…Johnson je pa bolj odprt in našel sem novico da naj bi igral v četrtih plačancih.

  Všeč mi je

 6. Spomnim se, da je zavrnil drugi del XXXa, ker so mu premalo denarja plačali in se je hvalil, da bo boljše filme izbiral, potem pa mu je šla kariera skoraj v kurac. Srečo ima, da je zraven Hitrih in drznih. Če ne bi bil, bi ga že zdavnaj pozabili.

  Všeč mi je

 7. Iztok,montebuba raje pejta u knjižnico ali pa kupta knjigo pa makar žepnjico sej je odlično prevedena v slovenščino,ne bo vama žal resno.Sam ne me tepst če vaju bo strah hehe,film pa prezrita ker kljub temu da sledi zgodbi je preveč pomembnih stvari izpuščenih pa še igralci so zanič.Ko smo že pri Stephenu Kingu sem ravno zdajle končal z branjem IT od onega klovna.Priporočam še Zeleno miljo,IT,Christine,Thinner(Hujšaj),Carrie in Cujo.

  Všeč mi je

 8. Se strinjam z Tomom. Js sem bral mačje pokopališče in to vedno preden sem šel spat, večkrat se je branje zavleklo pozno v noč in me je kr stisnilo pr srcu pri nekaterih opisih. Medtem ko film je bulshit, dvojkica pa še b od bullshita ni. Nisem vedel, da je tudi za IT knjiga, hvala Tomo, da si povedal. Kar se tiče Herculesa, komaj čakam, da si ga ogledam, ker Johnson raztura. 🙂

  Všeč mi je

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s